SUNDAY FUNDAY

Je kent het wel, van die dagen waarop je de keuze moet maken óf iets leuks te gaan doen óf je beland de hele dag in je chill outfit op de bank en voert geen r##t uit. Alleen wat kan je doen op zo’n dag? Ik deel een aantal leuke to do’s van mijn lijstje!


Meestal zijn dit soort dagen zondagen. Wanneer wij van te voren al weten dat het zo’n zondag gaat worden kijken we op ons lijstje en kiezen we iets leuks uit om te gaan doen. Natuurlijk lukt dit niet altijd en belanden we alsnog wel eens op de bank met een serie, maar eerlijk is eerlijk ook die dagen heb je af en toe nodig! ;)

De boom in!

Zin in iets actiefs, spannends en leuks? Ga naar een klimbos en daag jezelf uit! Wij zijn pas naar het klimbos in Garderen geweest. Deze had meerdere parcoursen voor jong en oud en op verschillende hoogtes. Je  bent lekker actief bezig kan elkaar aanmoedigen. Wat niet om het een of ander, maar het was nog best spannend zo hoog boven de grond lopen over een dunne balk!

Food is always the answer

Dus eigenlijk is het heel simpel. Wat moet je gaan doen? Eten! Ga eens naar de foodhallen in Amsterdam en geniet van verschillende soorten keukens, de gezelligheid, een drankje en de mooie locatie!

Zoo-Day

Het klinkt misschien kinderachtig, maar een dagje dierentuin is leuker dan je denkt. Want come on.. iedereen smelt toch bij het zien van een klein baby olifantje en licht in een deuk om de gekke bavianen?

To the Maxx

Karten, escape rooms, trampolines, lasergamen, poolen en lekker eten. Alles bij elkaar onder één dak. Gegarandeerd dat je een zondag zoet bent met al deze leuke activiteiten! Oh en vergeet glow in the dark midgetgolf niet natuurlijk voor de échte adrenaline kick! haha!

Keukenpret

Duik eens een middag de keuken in! Kies een lekker recept uit en ga aan het bakken en koken. Smikkel tussendoor van het beslag en geniet van een wijntje terwijl op de achtergrond een gezellig muziekje afspeelt. Daarna kan je wel verdiend genieten van al het lekkers wat je hebt gemaakt. Iets met Food is always the answer! ;)

Picknicken

Hij staat ook op mijn summer to do list, maar hij past ook perfect tussen dit leuke lijstje! Pak een kleed, verzamel al het lekkere eten wat je in huis hebt bij elkaar, neem een muziekje en een tijdschrift mee en zoek een mooi plekje ergens op het strand of in het bos. Geniet lekker van de rust, de natuur en van het feit dat je een keer niet de hele dag naar een scherm zit te kijken.

 And relax

Een van mijn favoriete manieren om de zondag door te brengen is door hem te spenderen in de sauna! Even helemaal tot rust komen en lekker genieten van een goede sauna, whirlpool, lunch en je tijdschrift. En niet te vergeten dat rossige gevoel en baby zachte huidje waarmee je weer naar huis gaat. HEERLIJK!

Happy sunday!

– Petra

(72)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *