I’M BACK! (with some nice valentine inspiration!)

Het is een tijdje behoorlijk stil geweest op mijn blog. Zelfs zó rustig dat ik mezelf heb afgevraagd of ik niet moest stoppen met HBP. Ik had geen zin meer om te bloggen en wist al helemaaaaaal niet waarover. Toch heb ik besloten niet op te geven. Precies op dat moment benaderde Greetz mij met een leuk voorstel. Alsof het zo moest zijn. Ik ben weer terug en wel met een artikel over de liefde! ♥


Vorig jaar maakte ik dit artikel met een aantal tips voor haar én hem! Daar gaf ik ook al aan dat ik persoonlijk niet zo heel veel heb met Valentijnsdag. Ik vind het leuker om bijvoorbeeld (lekker rebels) nét een dag eerder of later iets kleins te geven. Toch vind ik het leuk om de mogelijkheden van Greetz met jullie te delen. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende artikelen:

Echte post is zoveel leuker

We doen het tegenwoordig een stuk minder. Toch vind ik het sturen van een kaartje zo veel leuker dan een mail of een appje. Ik betrap mezelf er op dat wanneer ik in de brievenbus kijk, er altijd een klein beetje hoop is dat er eens wat ánders in ligt dan alleen maar reclamefolders. Wanneer dit het geval is, is het toch altijd een klein geluksmomentje! Verras je valentijn ook eens met zo’n geluksmomentje en stuur hem/haar een kaart(je)!

Liefde gaat door de maag

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik denk dat iedereen wel blij wordt van lekker eten. Ik persoonlijk in ieder geval wel. Dus wil je zeker weten dat je goed zit, ga dan voor iets eetbaars! Zoals deze liefdes donuts ♥ Ze worden gemaakt door een banketbakker en je besteld ze al vanaf €16.95.  Ze worden vers thuisbezorgd (of anoniem op het adres van je crush!!) en ze zijn echt ontzettend lekker. Trust me!

Come fly with me…

“Let’s fly, let’s fly away!” Wat is nou een leukere manier van laten zien dat je iemand leuk vindt door hem of haar een grote (gepersonaliseerde) helium ballon te geven? De ballon wordt geleverd in een grote kartonnen doos. Wanneer je de deksel er vanaf haalt zal de ballon automatisch de lucht in vliegen. Een gepersonaliseerde ballon is verkrijgbaar vanaf €21,95 en je wordt gegarandeerd van minimaal 8 dagen zweefgarantie!

Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit en service van Greetz. Zo werd er netjes op tijd geleverd (voor 22:00 uur bestelt, volgende dag in huis!) , ben ik continu per mail op de hoogte gehouden wat de status van mijn bestelling was en is de kwaliteit van de kaart, de donuts (!!) én van de ballon gewoon goed!

Bestellen jullie wel eens wat bij Greetz en gaan jullie je valentijn op een leuke manier verrassen?

Liefs, 
Petra

(90)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *