SUMMER TO DO LIST

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik gek ben van lijstjes. Ik heb ze nodig anders wordt het echt een chaos in mijn hoofd en vergeet ik dingen. Sommige lijstjes zijn misschien overbodig, sommige lijstjes zijn super handig. Zoals deze summer to do list! En omdat hij zo handig is (en leuk!) deel ik hem graag met jullie.


1. Naar een foodfestival

In september vind het festival Blije Bietjes weer plaats in een gezellig parkje vlak achter ons huis. We kunnen er dus lopend naartoe. Super chill! Ook wil ik graag een wat groter festival te bezoeken zoals rollende keukens of lepeltje lepeltje!

2. Het dakterras opknappen

Op dit moment wordt ons dakterras belaagd door een spinnenplaag. Echt verschrikkelijk! De hoogste tijd hem een grote schoonmaak/opknapbeurt te geven! Dat wil zeggen alles een keer goed schoonmaken met de hoge drukspuit, leuke planten kopen, lampjes ophangen, citronella kaarsen, kussentjes en een mooi kleed op de grond. Tadaaaa een heerlijk dakterras om de zomer op door te brengen! #zinin

3. Picknicken in het bos

Voor mijn verjaardag kreeg ik een leuke picknickmand van mijn schoonouders! Hij is van de Flying Tiger en ik had hem denk ik al zeker 6x in mijn handen gehad. Elke keer had ik hem tóch weer terug gezet. Nu heb ik hem eindelijk en kan mijn wens om een typische picknick te houden in het bos eindelijk door gaan! (inclusief kleedje, wijn, zelfgemaakte muffins, vers fruit, koffie uit een thermoskan…. jullie snappen het wel! hihi)

4. Een dag chillen op het strand

Deze staat al sinds vorig jaar zomer op het lijstje. Een dagje Bloemendaal ofzo. Lekkere wijntjes drinken in een strandtent en maximaal chillen. Natuurlijk een leuke fotoshoot houden en heel veel lekker eten. Op zo’n dag voelt het echt alsof je even op vakantie bent in eigen land!

5. Zelf ijsjes maken

Toen ik dit leuke artikel tegen kwam dacht ik direct ‘Dit wil ik ook proberen!’. Een must voor deze zomer dus! Ik heb ook al mooie varianten voorbij zien komen met bijvoorbeeld watermeloen en munt! Jammie!

6. Project S. 

Samen met twee vriendinnetjes zijn we bezig met iets heel gaafs op te zetten. Op dit moment staat het nog in de start blokken maar ik wordt er zó enthousiast van! Hopelijk kunnen we deze zomer er lekker mee aan de slag en veel inspiratie opdoen. Wie weet kan ik jullie er dan binnenkort meer over vertellen!

7. Boeken lezen

Vorige week heb ik het boek Niet wat jij denkt van Jiami in één avond uitgelezen. Ik vond het heerlijk! Normaal lees ik echt alleen wanneer ik op vakantie ben. Maar gewoon thuis op de bank, of buiten in het zonnetje op het dakterras, is het net zo fijn! De boeken Happy life,  Masterclass ondernemen en On top staan al op m’n lijstje. Hebben jullie nog andere tips?

8. Uitrusten en genieten

Ik ben toe aan uitrusten en rust in m’n hoofd. De laatste tijd is het weer een ongeorganiseerde chaos in m’n kop en merk ik veel behoefte te hebben aan chillen en niet te veel poes pas om me heen. Daar is de zomer/vakantie natuurlijk een uitstekende periode voor. Dus kom maar op met die zon zodat ik met m’n benen omhoog, een zelf gemaakt ijsje in m’n hand en een boek op m’n schoot kan genieten van het net opgeknapte dakterras!


HAPPY SUMMER Y’ALL !

Liefs, P

(106)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *