Review: hoesjes-outlet.nl

Ik ben, net als een groot gedeelte van Nederland, in het bezit van een Iphone6. Gepaard met het feit dat ik vrij lomp en onbenullig ben, is het van groot belang dat ik mijn telefoon bescherm met een hoesje! Van de website hoesjes-outlet.nl mocht ik twee hoesjes en een desktop charger ontvangen. Hoe leuk! Ik vertel je er iets meer over…


 

De 3d softcase cactus van €12,99 is vrij groot en daardoor niet één die ik dagelijks om mijn telefoon zou dragen. Dat maakt hem echter niet minder leuk! Ik bedoel, een cactus als telefoon, dat is toch geweldig! Het hoesje is gemaakt van flexibel siliconenmateriaal. Hierdoor is hij maximaal beschermd tegen krassen e.d. Door zijn opvallende vorm en kleur steel je geheid de show!

 

 

Het transparante flamingo hoesje van €9,99 is transparant en gemaakt van flexibel TPU-materiaal. Hij is ontzettend licht van gewicht en super dun waardoor het amper voelt alsof je een hoesje om je telefoon hebt. Iets wat ik persoonlijk heel fijn vind!

 

 

Als accessoires mocht ik de desktop dock charger ontvangen van €14,99 ontvangen. De charger is geschikt voor meerdere IPhone’s. Bij mij staat hij op mijn werk naast mijn computer. Je klikt je telefoon er simpelweg in en hij laad op. Terwijl hij oplaadt, zijn de meldingen die je binnen krijgt nog steeds te lezen.

Over hoesjes-outlet.nl

  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Bezorgd binnen 1-2 werkdagen
  • Beoordeeld met een 8,8
  • Meer dan 2.000 hoesjes en accessoires

Waar koop jij jouw hoesjes?

Liefs, Petra

(53)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *